Keskustelu suomi naisseuraa

keskustelu  suomi naisseuraa

Keskustelu24 Ajanviete Henkilökohtaiset Matkaseuraa. Matkaseuraa äkkilähdölle, viikoksi aurinkoon Heippa, Etsin matkaseuraa äkkilähdölle heinäkuun alkuun Oisko kukaan kiinnostunut lähtemään heinäkuussa jonnekkin matkalle?

Tarkempi ajankohta ja kesto ja kode on neuvoteltavissa? Tuli yllättäen mahdollisuus vapaaseen, ja selailin äkkilähtöjä, niin näyttäisi ettei 1 hengelle saisi varattua.

Viikon reissu olisi siis tarkoitus ja a. Hei, Oletko ennakkoluuloton kypsä nainen. Lähde kanssani Nizzaaan elokuuun alussa 7 - Nainen, mukavaa seuraa, sinkku. Sinä yksinäinen mies, joka matkustelet. Ota minut matkalle mukaan. Haussa seuraa muutaman päivän kylpylälomalle heinäkuussa. Olen 39vuotias nainen, rentoa ja luotettavaa matkaseuraa. Asiallinen,siisti,mukava mies 58v etsii naiskaveria Ihan fiksu,rehellinen,erittäin huumorintajuinen ja oikein kiva 50v.

Hei olisko Rhodokselle innokasta lähtemään kesäkuun puolivälin tienoilla? Iälläsi ei ole väliä mutta naisp. Kunnolliset, luotettavat "kulkurit ja karavaanarit".

Matkaseuraa hakee, nainen 55v ja pieni koira; siistit, mutkattomat ja omillaan toimeent. Heti olen lähdössä syyskuussa 3kk Canarialla,vuokraan asunnon ,onko joku nainen tulossa yksin,olisi kiva tavata siellä,siis Las P.

Sosiaalinen ja luotettava mies etsii naista matkaseuraksi toukokuussa väl. Tarkoituksena olisi löytää mukava nainen, jonka kanssa tuottaa nautintoa aviomiehelle sekä kokea naisten välinen kosketus ensimmäistä kertaa. Miehiä kyllä puskee ovista ja ikkunoista. Parille Seinäjoki alue Olisi hienoo nauttia mukavasta parin seurasta, vaikka luonnossa tai missä vaan..

Uusavuttomalle kaikki pitää neuvoa erikseen. Ette mistään, ainakaan sillä tavalla mitä ajattelette. Ujos ei ole syy, vaan se, ettei kukaan sinkku nainen fantasioi seksistä pariskunnan kanssa. Kuten kaikki muutekin parit, niin tekin etsitte bi-naista tietysti, koska molemmat teistä haluaa seksiä toisen naisen kanssa. Yleensä mies ajaa asiaa, ja oma nainen on kiinnostunut "kokeilemaan".

Bi sinkkunaisen näkökulmasta tilanne on surkea. Ensinnäkin molemmat pitäisi miellyttää eli vaikeusaste potenssiin 2 ja lisäksi hän ei olisi tasavertainen seksikumppani. Paljon helpompi etsiä seuraa erikseen. Miksi sitten miehet ovat niin kiinnostuneita kolmanneksi? Miehet tulevat panemaan tyttöystäväsi, ei sinua, eli vaikeusaste on potenssiin 1. Heteronaiset eivät tulisi panemaan pariskunnan miestä kun oma nainen katsoo, koska markkinoilla on paljon helpompi löytää laadukkaampi uros erikseen nussittavaksi.

Meidän nainen on ollut erikseen toisen pariskunnan kanssa muutamia kertoja. Ja näissä tapauksissa on kyse pariskunnista mitä tunnettiin etukäteen parinvaihdon kautta, eli tietää jo mitä saa. Se mitä teidän pitää tehdä, on miettiä syvällisesti, miksi teitä pelottaa vieras mies niin paljon.

Miksi te ette voisi olla tasapuolisesti toisen pariskunnan kanssa alkuun vaan pitää yrittää ottaa mukaan nainen joka tulee olemaan teille alisteinen, riippumatta siitä miten kohtelette häntä. Bi - naisen löytäminen on meistä ihan itsestä kiinni, eikä niitä ainakaan löydy tyyliin et he mä haluun teidän kanssa sänkyyn. Se vaatii lähinnä etsijöiltä aloitteen tekemistä ja rohkeutta nimenomaan parin naiselta. Myöskin se että etsitään saman ikäistä voi olla hankala.

Meistä parhain on kun nainen suoraan sanottuna alkaa iskeen toista naista vaikka ravintolassa tai jossain missä on pientä menoa. Myöskin pitää olla tarkkana että onko se toinen halukas vai muuten ystävällinen. Helpoin on selvittää toisen bi - seksi halukkuutta koskettelemalla ja jos pääsee intiimiin suudelmaan asti niin silloin ollaan jo lähellä, mutta ei vielä lähelläkään siinä että mies ilmantuu mukaan. Miehen pitää myös osata olla mukana eikä sivusta seuraajana, sillä naiselle tämä on intiimi juttu ja tunteellakin on tekemistä.

Muuten on aika yllättävää kun huomaa että samaa sukupuolta oleva alkaa lähenteleen.

..

Onneksi voi olla kesän eri paikkakunnalla. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Mies tykkää liukkarista Olen ensimmäistä kertaa parisuhteessa, jossa mies haluaa käyttää liukkaria ja sitä käytetään joka kerta, kun seksiäkin on. Vaimon pikkusisko Mulla on mielihalu "panna" vaimoni pikkusiskoa. Vastaa alkuperäiseen viestiin Naisseuraa hyvinkäältä Hyvinvarustettu 40v yrittäjämies olen,nainen textaile Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Niin en mä kaikkea tiedä, joten mun on turha spekuloida enempää. Mä en väitä, et voisin tehdä susta sen onnellisempaa, mutta sä ansaitset parempaa. Sä ansaitset kuulla säännöllisin väliajoin kuinka mieletön oot ja kuinka sä oot enemmän ku riittävän hyvä just tollasena ku oot.

Mä toivon, et sä saat vielä olla oikeesti onnellinen ja joku pitää susta hyvää huolta. Päätyykö bi-nainen aina lopulta heterosuhteeseen? Tiedän että tämä koetaan varmaan tosi provosoivana kysymyksenä, mutta en tarkoita loukata ketään. Olen onnellisessa parisuhteessa elämäni naisen kanssa elävä lesbo. Kumppanini biseksuaalisuus kuitenkin pelottaa minua kamalasti. Näin kolmenkympin tienoilla olen alkanut huomata oikeastaan kaikkien tuntemieni bi-naisten päätyneen heterosuhteeseen.

Mietin, onko siihen jokin syy.. Mulla oli itselläkin pari mieskokeilua, mutta tajusin nopeasti ettei se kolahda mulle yhtään. Tiedän olevani vähän epäreilu kun epäilen kumppaniani, mutta olen entistenkin suhteiden jäljiltä todella hajalla ja en kaipaa enää epävarmuutta elämääni. Kumppanini väittää haluavansa olla kanssani aina, mutta mä pelkään olevani vain vaihe ennen sitä unelmien heterosuhdetta.

Eli onko kenelläkään ajatuksia: Voiko nainen edes tarjota bi-naiselle kaikkea? Etsi Toggle navigation Valikko. Olen viehättävä biseksuaali nainen, joka vapaa-ajallaan harrastaa paljon liikuntaa ja noudattaa terveellisiä elämäntapoja.

Viihdyn parhaiten hyvissä ravintoloissa, kuntosalilla ja silloin tällöin yökerhoissa. Kuvailisin itseäni ujohkoksi, mutta tutustumisen myötä vapautuneemmaksi. Shoppailu ja kokkaaminen kuuluvat mielipuuhiini: Minulla on jo jonkun verran kokemusta naisista, ja nyt kaipaisinkin lisää intohimoa arkeeni! Olen hakemassa seuraa hauskanpitoa naisesta, jota kiinnostaisi myös seikkailuseura. Olethan kaunis, itsestäsi huolehtiva, spontaani ja itsevarma nainen?

Olen itse sub, joten dom rooli sopisi sinulle parhaiten ; P. Olen hakemassa seuraa VAIN naisista! Julkaise ajatuksesi Tähän ketjuun voit kirjottaa jotain sellasta mitä haluisit jollekin vaikka sun ihastukselle , mut et oo uskaltanu tms.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Naisseuraa ; Hello!

Keskustelu  suomi naisseuraa

S FROM FINLAND TRANSVESTIITTI SEURAA

Työpaikal ei ole kuin kikkeleitä, kaupoissa mummeleita, harrastuksissa pelkkiä miehiä ja kotona odottaa vain yksinäisyys. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Mikä tekee pelimiehestä siis paremman? Mikä se on tuo vanhenpure? Iälläsi ei ole väliä mutta naisp. Tuli yllättäen mahdollisuus vapaaseen, ja selailin äkkilähtöjä, niin näyttäisi ettei 1 hengelle saisi varattua.

GFE FUCK ROHKEAT ALASTONKUVAT