Raju seksi seksi keskustelut

raju seksi seksi keskustelut

Hyvä, että katkaisit välit. Älä ikinä ota takaisin, vaikka kuinka anelisi, koska ansaitset parempaa. Mies on ahkera salillakävijä ja epäilen vahvasti tämän tapahtuman jälkeen hänen käyttävän jotain kiellettyä ainetta, kun eihän tuollainen ole tervettä käytöstä. Kerran aikaisemmin sattui jotain epäilyttävää, olimme juhlineet railakkaasti ja muistan menneeni yksin nukkumaan. Aamulla herätessä tuli vahva epäilys seksistä, kun pikkarit olivat märät ja haisivat spermalle.

Mies kuitenkin kiisti tehneensä mitään, sanoi vain silitelleensä minua ja puristelleensa rinnoista kun nukuin. Tämän tapahtuman jälkeen en enää miestä usko ja luulen hänen pystyvän ihan mihin tahansa. Saa mennä menojaan, inhottava mies. Kyllä sitä välillä pitää miehen saada repiä vaatteet narttunsa päältä ja nussia oikeen himoonsa Kylläh,, tuo on miehen elämätä.

Paa vähän huumoria elämääs ja hyväksy se, että nyt tulit otetuksi. Mies vei ja sinä vikisit. Kyllä mies on ravintoketjun huipulla edelleenkin. Onko yli 30 mustelmaa huumoria? Nautitko, kun "narttusi" ei saa sanotuksi kuin "ei, älä, lopeta" aktisi aikana? Nautitko, kun hän puree sinua useita kertoja hädissään? Nautitko siitä, kun saat riepotella häntä ympäri kotiasi, niin että luut kolisee? Nautitko siitä niin paljon että jatkat tätä yli tunnin ajan? Jos todellakin sanot nauttivasi, olet mielestäni sairas.

Muista nauttia myös siitä kun naisesi itkee ja häpeää ruhjottua kehoaan. Katso vieressä ja nauti, kun hän koittaa pukea rintsikoita päälleen, mutta kyljet ovat niin mustelmilla, ettei saa laitettua niitä kiinni. Täysin eri asia, jos molemmat ovat suostuvaisia, eikä ketään satuteta vastoin tahtoaan.

En tosin usko kenenkään olevan suostuvainen näin rajuun "leikkiin". No en nyt herraparatkoon ihan tuotakaan tarkoittanut..

Tottakait molempien on oltava mukana jutussa. Joo ei missään määrin oikeutettua ja jätkä vaihtoon äläkä urhaa sekunni vertaa siihe ajatustas. Mitä yläpuolella olevaan kommenttiin niin samaa lokeroon eli vitut noista. Terveisin täys järkine jätkä. En vastannut eilen illalla enää puhelimeen, kun mies soitti. Illan mietittyäni asiaa jutussa ei tunnu olevan enää mitään järkeä. Mielestäni koko homma oli kaukana seksistä, ennemminkin se oli pahoinpitelyä.

Se oli täysi luottamuksen pettäminen, varsinkin kun olen kertonut miehelle erottuani edellisessä suhteessani juuri väkivallan vuoksi. Tuntuu uskomattomalta, että olen törmännyt jo toiseen humalassa riehujaan.

Nyt harmittaa etten vaatinut miestä lopettamaan, olisi pitänyt huutaa, lyödä jollain miestä päähän, tehdä ihan mitä vain, eikä vain sanoa "ei, älä, lopeta" ja purra, kun näin ei viesti mennyt perille. Olin vain jotenkin niin häkeltynyt tilanteesta, enkä uskonut miehen menevän niin pitkälle kuin meni.

Otan kuvat mustelmistani, sellainen löytyy jopa jalkapohjasta, ja katson niitä, jos käy edes mielenvieressä ottaa mies takaisin. Hänen menetyksensä, hän piiritti minua pitkään, jopa edellisen suhteeni aikana, ennenkuin suostuin hänen kanssaan edes kahville.

Hyvä pidä toi ihan oikeesti vaikken sua tunnekkaa nii oon ilone et päädyit toho ettet pidä siihe mitää yhteyt enää: Hei, Kyllähän tuo täyttää jo pahoinpitelyn ja raiskauksen tunnusmerkit. Kyllä pelkkä ei riittää kieltäytymiseen eikä kukaan ansaitse noin kauheaa kohtelua!

Mikset tekisi rikosilmoitusta, kun mustelmatkin ovat näkyvissä vielä? Ehdottomasti jätä mies, mutta anna hänen myös kantaa vastuu teoistaan, voit pelastaa oman tai jonkun muun naisen hengen ilmoittamalla tuon pahoinpitelyn. Kiitos sinulle, juuri sinun kommenttisi aukaisi silmäni! Tajusin ettei tämä voi todellakaan olla oikein. Kun en vastannu soittoihin, tuli illasta viestiä, että miksi en vastaa, olenko suuttunut ja älä nyt hei noin pienestä vedä hernettä nenään.

Mutta ei minkäänlaista katumusta, ei anteeksipyyntöä. Ihana mies muuttui hetkessä ihmishirviöksi. Mutta oliko se raiskaus, kun kuitenkin olin suostunut seksiin ja sitten homma karkasi käsistä? Kauhea katumus koko jutusta ja olen todella häpeissäni. Minäkään en halua, että kukaan muu joutuisi tämän miehen kynsiin, mutta en pysty tekemään rikosilmoitusta. Minusta tuntuu ettei kukaan uskoisi minua ja jotkut varmasti pitävät ihan omana vikana, kun lähdin hänen matkaan, aluksi suostuin seksiin ja jäin vielä yöksikin hänen luokseen.

Kuvat tallennan, jos vielä muutan mieltäni. Peruin tämän viikon jumpat ja viikonlopun saunaillan tyttöporukassa, kun en halua kenenkään näkevän minua alasti. En vain pysty, menisin paniikkiin, jos joku minut nyt näkisi. Ja uskon, että joku miespuolisista ystävistäni saattaisi ottaa oikeuden omiin käsiinsä ja siitä koituisi hänelle itselleen harmia Sydän hakkaa kun vain ajattelenkin miestä.

Mutta olen silti iloinen, että tällainen puoli miehestä paljastui nyt, eikä yhteenmuuton jälkeen. Vaikka sanotaan, ettei raiskauksen tunnusmerkkeihin enää tarvita selkeää "Ei"-kieltoa, koska on tapauksia, joissa uhri on ollut joko sammunut tai lamaantumisen vuoksi puolustuskyvyttömässä tilassa, niin kyllä Ei-kiellolla on silti painoarvoa, kun todisteita aletaan penäämään.

Aina pitää käyttää uhkaavissa tilanteissa selkeitä, ymmärrettäviä viestejä, eikä epämääräisiä, kuten "älä satuta, "en haluaisi", "noup" Eli kysymykseesi, oliko se raiskaus, niin mielestäni ei ollut.

Selvästikään tuo mies ei osaa kunnioittaa naista. Tuollaiset rajummat leikit ovat aina sellaisia, että kummankin osapuolen tulee niihin suostua ja nauttia. Meillä vaimoni nauttii juuri tuollaisesta, revityt vaatteet, mustelmat ja hiertymät kuuluvat ajoittain seksielämäämme puolin ja toisin muuten meillä.

MUTTA jos toinen sanoo, että ei tahdo tuollaista niin todellakin pitää kunnioittaa. Tuollainen naista kunnioittamaton mies ei sinua ansaitse. Jätä tuollainen, ja pyydä maksamaan ainakin rikotut vaatteet, tai tee rikosilmoitus pahoinpitelystä jos ei suostu korvaamaan.

Ei tuollainen käytös ole normaalia. Eri asia on, jos molemmat on mukana. Ehkä pornofilmeistä saa hiukan vääristeltyä kuvaa siitä miten naista kuuluu käsitellä.

Miten pahasti hän olisikaan sinut pieksänyt, jos olisit pistänyt paljon hanttiin? Jos mielestäsi mies alkaa vainoamaan sinua, niin ottaisin yhteyttä poliisiin, niinkuin joku tuossa aiemmin myös sanoi. Ja edellinenkin viestittelijä on oikeassa Menin virran mukana ja mielessä pyöri vain että kohta tämä pyöritys loppuu, kun mies saa haluamansa. Ja vastaan laittaminen oli hankalaa, koska hän lukitsi käteni toisella kädellä ja toisella piti hiuksista kiinni.

Suuseksin aika purin, muttei siitä ollut mitään hyötyä. Lopulta luovutin ja annoin kaiken vain tapahtua, mutta siltikin miehen täytyi lyödä, repiä ja riepotella. Jos miehellä ei tule aiheuttamiaan mustelmia nähdessään minkäänlaisia omantunnon tuskia, uskon että hänellä olisi ollut luonnetta paljon pahempaankin käytökseen, jos olisin pannut kunnolla hanttiin. On todella harmi, kun miehistä löytyy tällaisia hirviöitä, he luovat synkän varjon syyttömienkin miesten ylle, ainakin minun mielessäni.

Miten voin enää luottaa miehiin? Pari viestiä on tullut, sen jälkeen viestejä yhteiseen harrastukseemme liittyen ja puheluita, joihin en ole vastannut. Ehkäpä mies luovuttaa kohta. Olisi ollut mukava käpertyä miehen kainaloon iltojen pimetessä ja nautiskella toisen seurasta, mutta nyt pidän pääni kylmänä, enkä suostu enää mihinkään miehen kanssa, vaikka kuinka hän yrittäisi kääntää päätäni.

Jos kerran pystyy tuollaiseen käytökseen, mihin pystyykään tulevaisuudessa Kun asiat oppii tarpeeksi hyvin niin eihän niitä tarvitse sitten enään sen ihmeemmin ajatella ja näytellä.

Näitä asioita on vain niin vaikea oppia jos ei saa mistään otetta mistä tai miten alkaa Omasta mielestäni miehille seksi on lähes aina suoritus, missä yleensä on melko selvät, vaikka ei sitä ääneen sanottaisikaan: Mun mielestä on erilaisia vaihteita, hellempiä ja rajumpia, ja niistä sitten mielialan mukaan valitaan joku. Tai sitten sitä voi ajatella liukuvana asteikkona. Näyttelemisellä ymmärtäisin jotain sellaista, että mies tai nainen yrittää olla "raju", mutta toinen näkee käytöksestä, että miehen mielestä nyt saattaa olla vähän liiankin rajua.

Tai sitten että ei ole oikein kotonaan niitä rajumpia otteita käyttäessään. Tuossa yläpuolella oli muuten martinilla aika mukava lista, steariinin kanssa ei ole kyllä tullut leikittyä Mulle tällainen raju seksi mikä tuntuu hyvältä, on jo se että mies ei kysy etukäteen että jos vaikka nyt tai aina odota että ollaan jo sängyssä peiton alla tällöin ei tarvi arvailla siitä eistä että mitä se tarkoittaa.

Musta kuitenkin ei-sanaa kannattaa aina kunnioittaa ellei toisin ole sovittu. Itse tykkään kun mies ottaa lanteista kiinni esim. Ei tarvitse olla edes seksiin asti, melkein parempi joskus jos mies vaan lopettaakin kesken ja kävelee pois. Silloin itteki alkaa olemaan vähän varpaisillaan kun ei tiedä mitä odottaa.

Sitten jossain vaiheessa sitä huomaakin olevansa kiihottunut ihan pelkästä katseesta. Eli yllätyksellisyys ja sellainen fiilis että sinä otat seksissä tilanteen haltuun voi jo pelkästään olla se mitä rajuudella halutaan.

Ainakin noista on helppo aloittaa, nopeasti sitä huomaa että ollaanko menossa oikeaan suuntaan. Tohon analysointi juttuun sellanen että kokeile vaikka seksiä harrastaessanne jotai uutt ja kysy silloin että tuntuuko hyvältä tms. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. D tuskin maltan odottaa tätä iltaa;. Raju seksi on sitä mitä harrastetaan yhden yön jutun kanssa.

Jonkun muun kuin oman kumppanin kanssa. Haaveilee, että olisit joku vieras. Yritä käyttäytyä kuin vieras ja esittää vierasta. Unohda rakkaus ja ennen kaikkea ole joku muu kuin itsesi! Myös voisi kokeilla laueta naamalle.

Mitä vaimosi tykkäisi siitä? Jotkut naiset pitävät siitä ja itsekin tykkään, kun saan laueta toisen naamalle. Niitä osaan ajatella itsekkin viimeistään lehden ostamalla, Kiitos kuitenkin. Aika pitkä sitten minun ja mieheni "yhden yön juttu", kun tätä on kestänyt jo kahdeksan vuotta ja pari lastakin saatu. Ei tarvitse kummankaan haaveilla vieraista, kun samassa sängyssä on jo valmiiksi ihminen, jonka kosketus vuosien päästäkin tuntuu sähköistävältä ja seksi on kuumaa ja kiihkeää.

Joskus toki on vaisumpikin tahti, mutta yleensä ei. Se on sitä kemiaa, nääs - ikävää, että näemmä aniharvoin ihmiset sitä parisuhteessa löytävät! Silloin kun seksi-elämä on hyvää siis erinomaisen hyvää niin kyllä silloin siihen kuuluu kaikki semmoinenkin mikä toisten mielestä yököttää.

Jos suuseksiä harrastetaan ja nainen ottaa suihin niin kyllä hän sen tekee loppuun asti - silloin tavarat lentää suuhun. Voihan ne sylkäistä samantien pois. Samoin hellät sitomiset ja vähän rajummatkin niin silloin kun ollaan samalla kemian tasolla niin se suorastaan kiihottaa eikä tunnu yhtään pahalta. Minä ainakin harrastan mieheni kanssa kaikenlaista - en pidä kivusta ja mieheni osaa ollakin hellä,mutta silleen sopivalla tavalla raju.

Rintojen väliin naiminen ja rinnoille laukeaminen? Ihme on jos ei naisesi näistä neuvoista syty ;. Tämä on taas näitä miesten fantasioita: Suuseksi autossa ei myöskään ole yhtään hottia.

Eli ihme jos noista neuvoista nainen syttyisi. Ongelmasi on se, että nainen ei puhu. Olisi hyvä sinunkin saada jälkikäteen palautetta, jos kysyt mikä tuntui hyvältä, mitä halutaan lisää, jne.

Kun kerran olit opintomatkalla naiseesi. Nainen ei ehkä koe, että olet se oikea hänelle ja kaataa kaikki suorituspaineet ja syyllisyyden sinulle. Se ei ole reilua. Ehkä nainen ei itsekään tiedä mitä haluaa? Vain jotain muutosta aikaisempaan? Näistäkin vastauksista olet kuullut, että naisia on erilaisia: Siksi olisikin tärkeää, että naisesi olisi mukana yhteisissä jutuissanne.

Kokeilisitte yhdessä ja keskustelisitte.. Kiitos kaikille asiallisesti vastanneille! Sain tästä paljon irti. Olen aivan samaa mieltä että ongelmani ydin on se ettei hän puhu Ajatukseni kuitenkin on se että vaikka jokainen on yksilö niin tuskin maailmassa on n. Näykkiminen, hiuksista kiinnipito jne jne. Kysy naiseltasi suoraan mikä tuntuu erityisen hyvältä.

Itse saan eniten nautintoa jos mieheni "yllättää" minut vaihtamalla hellästä rajuun. Sitäkin surempi nautinto on kuitenkin kun saan tehdä hänelle mitä hän haluaa minun tekevän.

Kokeile ehdottamalla jotain, esim seinää vasten, keittiön pöydällä, jne ja ehdota kun olette jo aloittaneet jolloin hän on jo kiihottunut, helpompaa jos se on joku josta itsekin kiihotut ajatuksena. Yritä saada toinen puhumaan, aluksi oli minullekin vaikeaa puhua, koska yleinen mielipide leimaa tällaisen käytöksen epänormaaliksi. Anna toiselle mahdollisus tuntea itsensä hyväksytyksi niin eiköhän se siitä lähde toimimaan.

Kyse on varmaan enemmän siitä, että mies ottaa eikä kysele tietyissä rajoissa ja tässäkin eteneminen vaihe vaiheelta tuottaa tulosta katso miltä naama näyttää ja ete sen mukaan. Kyllä meidän emäntä haluaa, että rynkytän niin että sänky natisee ja hän saa sellaiset sävärit pyörii alla.

Itsellä tuntuu kuin koko keho meinaa räjähtää. Alussa tietenkin, mutta jumalaare lopussa painetaan eikä vaimo ole valittanut, hymyilee kuin aurinko kunnon panon jälkeen. Nänneihin koskeminen saa minut hulluksi! Hän tekee myös hyvin usein niin että jos puuhaan jotain, esim sidon kengännauhoja tai kumarran kaupassa ottamaan jotain alahyllyltä niin hän kouraisee peppuani: D kaupassa hän joskus vasta innostuukin olemaan "pikkuhärski" XD on siinä ohikulkijat välillä vähän et " O.

O " Tee siis naisellesi selväksi että "Otan sinut tässä ja nyt! Vastaa alkuperäiseen viestiin Rajuaseksiä, auttakaa tyhmää. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus.

Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut.

... Itseasiassa seksiä lukuunottamatta mies on fyysisesti ehkä hellin tapaamani. Teini-ikäisenä en tosiaan osannut edes hellyyttä, jos mitään muutakaan asiasta, mutta pikkuhiljaa sitä on oppinut - onneksi: Nautitko siitä, kun saat riepotella häntä ympäri kotiasi, niin että luut kolisee? Lopulta luovutin ja annoin kaiken vain tapahtua, mutta siltikin miehen täytyi lyödä, repiä ja riepotella. Itse olen kohta kuuskyppinen. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Mies oli todella humalassa, minä selvinpäin. Anal massage penispumppu

Raju seksi seksi keskustelut

Vaimoni on 66v, minä 60v, vaimon pikkusisko 57v. Toivottavasti vähemmän Jallun -lukijapalsta viestejä 2. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Joskus couple escort seuraa kuulee sanottavan, että rakkaus ja viha ovat lähellä toisiaan. Itse olen kohta kuuskyppinen. Ei tuollainen käytös ole normaalia. Nainen ei ota miehen sanoja suoraan, mutta pyörittää ympyrää, jotta jalatkin juoksevat ja sitten lyö pyödälle miehelle takaisin miehen omaa pähkinää ikään kuin uudessa muodossa.

KUMIHANSKA PORNO FINNISH ESCORTS