Naisen ejakulaatio keskustelu seksi fi

naisen ejakulaatio keskustelu seksi fi

Katsele jos haluat, on niitä siis muitakin. Mutta tuo on kuitenkin ihan normaalia! Varautuu vaan etukäteen siihen, että saattavat paikat kastua enemmänkin kuin yleensä seksin aikana. Joskus mullakin purskahtaa nesteet sängylle tai miehen käsille. Ehkä kerran tai pari kuussa.

Aina ei ole otollinen aika tuolle ejakuloinnille. Sen jälkeen on yleensä mukava olo, ja ei tuo miesystäväänikään haittaa, enemminkin on iloinen puolestani kun tuntuu hyvältä. Joskus jos oikein kovasti puristaa, tulee varmaan myös pissaa, mutta kyllä se neste on yleensä vähän toisenlaista kun pissa. Olen minäkin tehnyt "hajutestejä" nesteestäni. Niinpä se, mitä rakkoon kiihotuksen aikana kertyy, sisältää varsin laimean määrän virtsalle ominaisia aineita.

Lisäksi nesteessä on jotakin makeaa, olisiko ollut glukoosia. Seksin aikana tulee muutamia pikku purkauksia jonka kyllä tunnen ja mieskin sanoo huomaavansa liukasteen lisääntymisenä. Sitten orgasmin hetkellä sitä tulee hieman suurempi määräjoten lakanalle laitan aina ennen aktia pyyhkeen. Myös tämä ilmiö kaalimadon kanssa sooloillessani on lähes joka kerta. Ihan hassua, että tästä yleensä tarvitsee enää edes keskustella.

Saan nykyään naisen kuin naisen muuttumaan suihkulähteeksi, mikäli esteenä eivät ole naisen omat estot. Mun kokemuksen mukaan noin testitapausta naiset ovat tuossa suhteessa biologisesti ihan samoin rakennettuja, ja kyse on enemmänkin kumppanin osaamisesta ja siitä uskaltaako nainen mennä loppuun saakka. Jotkut pelkäävät sotkevansa paikat tms. Orgasmi saattaa olla todellakin niin voimakas, että yllättää ensikertalaisen perusteellisesti.

Ja yllättävän moni jopa aika kokeneistakin naisista on ejakuloinut ensimmäistä kertaa kanssani , joten ehkä siitä perspektiivistä tällainen keskustelu kannattaa. Jehnny Tightlips Tunnettu jäsen. Jehnny Tightlips , Juu, kiirettä on pitänyt, mutta kukaan ei ole ollut pettynyt.

Kaikkien kanssa ei ole onnistunut, mutta nekin, jotka eivät ole ejakuloineet, ovat ymmärtäneet asian ytimen. Lopullisesti heillä jää homma kiinni jo siinä vaiheessa, kun tarvittava paine alkaa muodostua eli jonkinlainen sisäänrakennettu pissankarkaamispelko säikäyttää. No sitten on keksitty jotain muuta hauskaa. Nyrkkisääntö on se, että mitä enemmän ihminen on sinut oman ruumiinsa ja seksuaalisuutensa kanssa, sen varmemmin ejakuloi, kunhan mies osaa asiansa.

Tässä suhteessa hieman vanhemnat naiset ovat nuorisoa kovasti edellä kokemusta on 17vv Ohjeita sekä yksinäisille että pariskunnille löytyy guuglaamalla, mikäli kiinnostaa ja apuakin voi kysyä tarvittaessa Kerran joskus kauan sitten saattoi onnistua lakanalla oli 30cm halkaisijaltaan oleva läntti. Eipä ole sen jälkeen enää ollut. Olen aina saanut hyvin helposti orgasmin ja ejakuloin myös! Joskus olen lukenut netistä noista naisten ejakulaatioista Sen verran muistan, että todennäköisimmin sellainen naisella tulee, jos hänellä on hyvin treenatut vatsapohjan lihakset ja sitten että G-pistettä kiihotetaan.

Siinä ainakaan mitään häpeämistä ole. Tässä vielä wikipedian selitys suomeksi, jos kiinnostaa: Maruchka Vieraileva tähti 4. Tiesin tästä asiasta ennalta, enkä jaksanut siksi välittää vähääkään, vaan keskityin vaan siihen hyvän olon tunteeseen En tiedä tuosta liittyykö se tavallista parempaan tai voimakkaampaan orgasmiin.

Minä en haluaisi tätä kokea. Pikemminkin pistää vähän yökkimään kun ajattelee.. Jzzu Vieraileva tähti Maruchka Vieraileva tähti Enkä mä nyt ainakaan siinä tilanteessa mitään ulkonäköä lähtisi miettimään. Ihmettelin tätä asiaa joskus jossakin toisaalla.

ON näitä tapahtunut useaankin otteeseen. Olo on ollut hyvä, muttei mikään räjähdyksellinen tai sitten tämä on minulle niin "normaalia" etten edes tiedä nauttivani oikeesti oikeesti. Hyvä on olo, vaikkakin alussa hämmentää, kun kosteaa on joka paikassa. SunLion Vieraileva tähti Toisinaan ejakuloin, kun olen erityisen kiihottunut. En kuitenkaan läheskään aina.. Abigail Vieraileva tähti Luulen kerran kokeneeni naisen ejakulaation, mutta siitä on tuhat vuotta aikaa.

Kummaltahan se vaikutti, kun yhtäkkiä alkkarit kastuivat läpikotaisin,. Mä oon ejakuloinu monta kertaa kun poikaystävä on sormettanut lujaa ja ihanasti. Joskus nestettä tulee vähän ja pari kertaa on tullut oikein kunnolla Poikaystävä tietää oikean kohdan alapäässä mitä kiihottamalla saa sadetuksen päälle: Ihana juttu, tosin vieraassa seurassa voisi olla hieman noloa. Pandakarhu Vieraileva tähti Joo, mut arvatkaa vaan kuinka noloa on ejakuloida ekan kerran niin, et mies on just antamassa taivaallisen hyvää suuseksiä Been there, done that Poikakaveri tokas sillon ku just sain elämäni ehkä voimakkaimman orkun, et hyi, jotai nestettä tuli suuhun.

Sanoin sille takas et joo, taisinpas sit ejakuloida.

.. 8. kesäkuu Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla Oliskohan kyseessä naisen ejakulaatio. . vik-uslugi.euä välttämättä itse erota hirveasti ejakulaatiota muusta seksistä/orgasmista. marraskuu Hei! Olen neljän lapsen äiti. Minulle tapahtui eilen outo ja hämmentävä juttu. Minulta purkeutui seksin aikana yht. äkkiä hyvin suuri määrä jotain. maaliskuu Hae vik-uslugi.eu-sivustolta. Katkaise En tiedä liittyykö naisen kuukautiskiertoon vai mihin, mutta jossain syklissä naisen ejakulaationesteen maku vaihtelee. . Jotkut ejakuloi orkun yhteydessä, ja jotkut muutenkin seksin aikana. Seksi liikkeet ilmaisia pornovideoita

Ehkä kerran tai pari kuussa. Aina ei ole otollinen aika tuolle ejakuloinnille. Sen jälkeen on yleensä mukava olo, ja ei tuo miesystäväänikään haittaa, enemminkin on iloinen puolestani kun tuntuu hyvältä.

Joskus jos oikein kovasti puristaa, tulee varmaan myös pissaa, mutta kyllä se neste on yleensä vähän toisenlaista kun pissa. Olen minäkin tehnyt "hajutestejä" nesteestäni. Niinpä se, mitä rakkoon kiihotuksen aikana kertyy, sisältää varsin laimean määrän virtsalle ominaisia aineita. Lisäksi nesteessä on jotakin makeaa, olisiko ollut glukoosia. Seksin aikana tulee muutamia pikku purkauksia jonka kyllä tunnen ja mieskin sanoo huomaavansa liukasteen lisääntymisenä. Sitten orgasmin hetkellä sitä tulee hieman suurempi määräjoten lakanalle laitan aina ennen aktia pyyhkeen.

Myös tämä ilmiö kaalimadon kanssa sooloillessani on lähes joka kerta. Ihan hassua, että tästä yleensä tarvitsee enää edes keskustella. Saan nykyään naisen kuin naisen muuttumaan suihkulähteeksi, mikäli esteenä eivät ole naisen omat estot.

Mun kokemuksen mukaan noin testitapausta naiset ovat tuossa suhteessa biologisesti ihan samoin rakennettuja, ja kyse on enemmänkin kumppanin osaamisesta ja siitä uskaltaako nainen mennä loppuun saakka. Jotkut pelkäävät sotkevansa paikat tms. Orgasmi saattaa olla todellakin niin voimakas, että yllättää ensikertalaisen perusteellisesti. Ja yllättävän moni jopa aika kokeneistakin naisista on ejakuloinut ensimmäistä kertaa kanssani , joten ehkä siitä perspektiivistä tällainen keskustelu kannattaa.

Jehnny Tightlips Tunnettu jäsen. Jehnny Tightlips , Juu, kiirettä on pitänyt, mutta kukaan ei ole ollut pettynyt. Kaikkien kanssa ei ole onnistunut, mutta nekin, jotka eivät ole ejakuloineet, ovat ymmärtäneet asian ytimen.

Lopullisesti heillä jää homma kiinni jo siinä vaiheessa, kun tarvittava paine alkaa muodostua eli jonkinlainen sisäänrakennettu pissankarkaamispelko säikäyttää. No sitten on keksitty jotain muuta hauskaa.

Nyrkkisääntö on se, että mitä enemmän ihminen on sinut oman ruumiinsa ja seksuaalisuutensa kanssa, sen varmemmin ejakuloi, kunhan mies osaa asiansa. Tässä suhteessa hieman vanhemnat naiset ovat nuorisoa kovasti edellä kokemusta on 17vv Ohjeita sekä yksinäisille että pariskunnille löytyy guuglaamalla, mikäli kiinnostaa ja apuakin voi kysyä tarvittaessa Kerran joskus kauan sitten saattoi onnistua lakanalla oli 30cm halkaisijaltaan oleva läntti.

Eipä ole sen jälkeen enää ollut. Olen aina saanut hyvin helposti orgasmin ja ejakuloin myös! En väitä, että tekisin sen aina, koska ihan aina en välttämättä ole vireessä yhdynnässä niin intensiivisesti, mutta hyvässä sessiossa en pysty ejakulointiani välttämään. Muutamankin partnerin kanssa on käynyt niin, että sänky on niin märkä minusta tiedän sen, koska partneri on lauennut sillon vatsalleni tai selälleni että lakanat on ollut pakko vaihtaa ennen kuin on ryhdytty nukkumaan samassa pedissä.

Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Cosmopolitan on Suomen suurin nuorten naisten lehti. Cosmo puhuu avoimesti kaikista nuorten naisten elämään liittyvistä aiheista: Etusivu Foorumi Yleinen keskustelu. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding. Naisen ejakulaatio - Seksi. Keskustelun aloittaja Mimm Aloitettu 8.

Diivako Vieraileva tähti 8. Tämä voi kuulostaa aika ihmeelliseltä.. Mimm Vieraileva tähti 8. Ennen en tiennyt sooloillessani mitään asiasta.. Luulin että oli vaan pissahätä Pitkän sooloilun jälkeen tulee, eikä meikäläiselle ole kovin harvinaista..

Nasumi Vieraileva tähti 8. Mä oon joskus lukenut kyseisestä asiasta Se on jotai mitä tulee jos on todella kiihottunut, en nyt kyllä muista miksikä sitä kutsutaan. Mutta ihan normaalia se on.

Mullaki on joskus tullu sellasta. Oliskohan kyseessä naisen ejakulaatio Joskus olen lukenut netistä noista naisten ejakulaatioista Sen verran muistan, että todennäköisimmin sellainen naisella tulee, jos hänellä on hyvin treenatut vatsapohjan lihakset ja sitten että G-pistettä kiihotetaan.

Siinä ainakaan mitään häpeämistä ole. Tässä vielä wikipedian selitys suomeksi, jos kiinnostaa: Maruchka Vieraileva tähti 4. Tiesin tästä asiasta ennalta, enkä jaksanut siksi välittää vähääkään, vaan keskityin vaan siihen hyvän olon tunteeseen En tiedä tuosta liittyykö se tavallista parempaan tai voimakkaampaan orgasmiin.

Minä en haluaisi tätä kokea. Pikemminkin pistää vähän yökkimään kun ajattelee.. Jzzu Vieraileva tähti Maruchka Vieraileva tähti

GANGBANG IN HANNOVER SIVEYSVYÖ MIEHELLE

ISKELMÄ LAPPEENRANTA SAIPA PORNO SUOMALAINEN