Elokuvateatteri jyväskylä hotmail suomi

elokuvateatteri jyväskylä hotmail suomi

Hetkessä syntyviä teatterielämyksiä tarjoavat improvisaatioteatteriryhmät, draamapajat ja vaikkapa stand up -koomikot. Vaivattomimmin päivän menovinkit löytyvät kaupungin tapahtumakalenterista.

Palvelusovelluksen voi ladata myös älypuhelimeen. Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta. Mitä ihmiset kertovat Jyväskylästä? Lue Jyväskyläläisten urheilijoiden blogikirjoitukset Jyväskylän seudulta.

Suositut nähtävyydet ja maamerkit. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön. Jos Jyväskylä olisi ihminen Jyväskylä - kulttuurin ja Alvar Aallon kaupunki.

Frisbeegolf-reitti Visit Jyväskylä haastaa sinut ja ystäväsi liikkumaan! Luova lava -taideleirit Jyväskylässä. Sydänkohtauksia eli näin tehtiin Kummisetä. AdAstra-teatteri esittää Supermarsu pelastaa Itämeren silakat.

Kari Tapion -musiikkinäytelmä, 15 kesää. Ammattiteatterit Elokuvateatterit Harrastajateatterit Kaikki teatterit Kesäteatterit. Jyväskylä Jyväskylän ydinkeskusta Laukaa Muurame Toivakka. Vapaudenkatu 36, Jyväskylä, puh.

Laajavuorentie 15, Jyväskylä, puh. Riihivuorentie , Muurame, puh. Sammonkatu 4, Jyväskylä, puh. Sammonkatu 7 , Jyväskylä, puh. Keskussairaalantie 2, Jyväskylä, www. Koskelantie 43, Kuusa , puh. Piippurakennus, Korpilahden satama, Korpilahti, puh.

Siltakatu 25, Jyväskylä , www. Nisulantie 1, Muurame, puh. Kuikantie , Kuikka, puh. PL , Jyväskylä , puh. Jos järjestät itse tapahtumaa, voit ilmoittaa siitä kalenterissa. Jyväskylän kansalaisopisto Vapaan sivistystyön tarkoituksena on järjestää elinikäisen oppimisen periaatteen pohjalta yhteiskunnan eheyttä, tasa-arvoa ja aktiivista kansalaisuutta tukevaa koulutusta.

Jyväskylän kuvataidekoulu Kuvataidekoulu järjestää lapsille ja nuorille tavoitteellista tasolta toiselle etenevää laajan oppimäärän mukaista arkkitehtuurin ja kuvataiteen taiteen perusopetusta sekä muuta taiteiden edistämiseen liittyvää toimintaa. Jyväskylän käsityö- ja muotoilukoulu. Nuorten Taidetyöpaja Nuorten Taidetyöpaja tarjoaa työharjoittelua, toimintaa ja ohjausta vuotiaille jyväskyläläisille nuorille.

Tarjonta koostuu erimittaisista yhteisöllisistä pajajaksoista sekä nuorten yksilöohjauksesta. Taiteen perusopetus Taiteen perusopetus on koulun ulkopuolista taideopetusta. Se on tavoitteellista tasolta toiselle etenevää ensisijaisesti lapsille ja nuorille järjestettävää eri taiteenalojen opetusta, joka samalla antaa oppilaalle valmiuksia ilmaista itseään ja hakeutua asianomaisen taiteenalan ammatilliseen ja korkea-asteen koulutukseen.

Copyright © Jyväskylän kaupunki Sivun alkuun Tietoja sivustosta. Verkkopalvelut Kirjastossa tapahtuu Lapsille ja kasvattajille Kokoelmat Liikunta ja ulkoilu Liikuntapalvelut Liikuntapaikat ja tilavaraus Ulkoilu ja virkistys Ohjattu liikunta Liikunta- ja urheiluseurat Liikuntalaturi Ulos-sivusto Matkailu Tapahtumakaupunki Jyväskylä Tapahtumakalenteri Tapahtuman järjestäjälle Isommat toistuvat tapahtumat Jyväskylässä Messut Museot ja galleriat Jyväskylän taidemuseo Grafiikka- ja valokuvauskeskus Ratamo Keski-Suomen museo Suomen käsityön museo Alvar Aalto -museo Yliopiston museot: Soihtu ja luontomuseo Suomen ilmavoimamuseo Teatteri ja musiikki Jyväskylä Sinfonia Jyväskylän kaupunginteatteri Kulttuuri Kulttuuripalvelut Kulttuurihakemisto Taiteen perusopetus Tilahaku - kokous- ja juhlatiloja Julkiset taideteokset Prosenttikulttuuri.

Hae omakotitonttia Aiotko rakentaa? Palvelupiste Hannikainen auttaa eteenpäin Vesi ja sähkö ja lämpö Lähde ulos! Eläinlääkäripäivystys Sähköinen asiointi Oma Jyväskylässä. Yrityspalveluseteli Sähköinen asiointi Oma Jyväskylässä. Hae varhaiskasvatukseen Varhaiskasvatuksen asiakaspalvelu Perusopetuksen asiakaspalvelu Koulujen työ- ja loma-ajat Opiskelijalle Sähköinen asiointi Oma Jyväskylässä.

Omahoitoa ja terveysneuvoja Takaisinsoittopyyntö verkossa Valinnanvapaus Jyväskylässä Perhekompassi Lapsiperheiden varhaisen tuen palvelut Sähköinen asiointi Oma Jyväskylässä. Jyväskylän kaupunki » Kulttuuri.

. Suomen Raamattuopiston päivätilaisuus. Tied. [email protected] com. Tapahtumat > Muut Jyväskylä | Elokuvateatteri Fantasia. Toiminta. Lähde Fantasiaan leffaan! Elokuvateatteri Finnkino Fantasia Jyväskylässä oli Suomen ensimmäinen monisaliteatteri. Keski-Suomen maakunnallinen järjestökartoitus on julkaistu! ja kansainvälisiin suhteisiin liittyvät yhdistykset, Muut yhdistykset / Keski-Suomi, Jyväskylä.

LONTOON SUUNTANUMERO PORNO KARHU FI

RAKASTELU VIDEO SUOMI ELOKUVAT Eläinlääkäripäivystys Sähköinen asiointi Oma Jyväskylässä. Draama, jännitys, seikkailu, romantiikka. Kesällä matkailuneuvonta palvelee ma-pe klo ja Kulttuurihakemisto Jyväskylän Jyväskylän kulttuurijärjestöt ja -yhdistykset, asukasyhdistykset, apurahat, tila, opetus jne Jyväskylä - kulttuurin ja Alvar Aallon kaupunki.

Elokuvateatteri jyväskylä hotmail suomi